ESC

Eurovision Song Contest. Vilken fest! Varje år lika hypat, för de som gillar det. Jag älskar det!

I år är mina favoriter självklart Sanna, vilken powerballad hon har! Och Ungern.. mycket pga att han inte sjunger om kärlek som 99,99999% av deltagarna gör, utan om ett samhällsproblem som borde lyftas fram mer, nämligen barnmisshandel.. Sen att hans mörka ögon tilltalar mig något oerhört har ABSOLUT inget med saken att göra 😉

Har precis sagt hej då till stora som drog till pojkvännen igen och till mitt pojkvänssubstitut Teddy som offrade sig att sällskapa mig när hjärtat är i Stockholm. Vi lagade mat, potatisgratäng och fläskfilé , tillsammans och delade på en flaska rosé, eller var det två? 😉

Mycket trevlig kväll var det dock som nu slutar i ensamhetens tecken då liten och hennes övernattningskompis sover… Nu hoppas vi på Svensk seger i ESC!!!

Heja Sanna!!!!!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *