Forts ESC

Självklart är jag besviken över att Sverige inte vann, eller Nederländerna heller för den delen, de hade båda så mycket bättre låtar. Men som man säger, ”den som vinner slaget har ännu  inte vunnit kriget!”

Lite så känner jag och är oerhört tacksam för att Österrike vann kriget…

För det var det dom gjorde. De vann ett krig mot homofobi, eller transfobi om det nu heter så? Jag offrar gärna 220  segrar i ESC för att lyfta fram människors rätt att vara den dom vill eller för den delen, att älska den dom vill!

Conchita Wurst, jag tror att du har startat något bra här, något som kommer att leda fram till ett bättre samförstånd människor emellan. Jag tror och hoppas att det här är starten som  kommer att leda till kärlek utan fördomar, alla människor emellan. Har jag fel så är det bara så beklagligt…

Som sagt: rätt låt vann!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *