Piskad

Hjärtat var på hälsoundersökning häromdagen då han har varit trött en längre tid och även haft en del småkrämpor. Många prover togs, bla ett blodtryck som visade alldeles för högt! Detta blodtryck fick beskyddarinstinkterna i mig att vakna till liv. Vi har inte fått alla svar på resterande prover, men att ha ett så högt blodtryck när man ”bara” är 40+ år är inte okej någonstans så nu har hans nya liv börjat.

Godiset har bytts ut mot frukt, nötter är också okej. På helgen blir det popcorn ist för chips och varje dag blir det minst en 5 km-promenad för honom. Elak? Nej.. Egoist? Ja. För jag vill fan inte förlora min ”stora” (ha ha ha) kärlek nu när jag äntligen har hittat honom! Och detta gynnar även mig som har levt ett soffpotatis liv alldeles för länge. Motion är ju trots allt något vi alla behöver, stora som små!

Idag var första dagen i vårat nya, hälsosammare liv och jag skäms för att berätta det, men när vi kom hem efter promenaden så visade det sig att jag var den som stupade i sängen. Vet inte om han egentligen är lika slut som jag men isf är han väldigt bra på att dölja det…

 

För övrigt pågår hockey-VM just nu. Bra start av kronorna som vunnit sina första två matcher mot Danmark och Tjeckien, trots att det såg illa ut ett tag mot tjeckerna. I morgon möter vi Norge och eftersom att min TV fortsätter att bråka med mig (får inte in några kanaler) så har hjärtat bestämt att vi ska ta in på hotell för kombinerat träningsläger/hockeykväll. Vad han menar med träningsläger lär jag märka i morgon.. Hoppas på att hotellet har en relaxavdelning iaf, känner att jag behöver ett glas rosé i en bubbelpool 🙂

 

Kramar /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *