Underlivsdeodorant?

Läste en artikel om en ”underlivsdeodorant” för kvinnor som tydligen snart ska finnas tillgänglig på apoteken i Sverige. Googlade lite mer på ordet och inser snart att hela feminist-Sverige rasar mot denna produkt. Frågan jag ställer mig är då-varför? Är det inte kanonbra om kvinnor som går omkring och lider i det tysta pga att de vet att de luktar väldigt starkt från underlivet nu äntligen kan få hjälp? Nej då är det genast männen som tvingar oss stackars svaga, utsatta kvinnor till detta. Männen vill att vi ska lukta jordgubbe och hallonrosor i underlivet. Männen tvingar ju även oss till att raka våra armhålor och ben, och självklart är det männen som tvingar oss till att förstora våra bröst och läppar också… Suck säger jag bara. Kommentarer som ”onaturligt”, ”kränkande” och ”kvinnoförnedrande” är bara några av de jag har sett.

Vad är det med feminister egentligen? Tror de att alla vi kvinnor är små, svaga, sköra varelser som behöver denna politiska uppbackning i vårat mansdominerande samhälle? Herregud! Det är en DEO vi pratar om! Människor har använt sig av deo under armarna i årtionden för att slippa obehagliga dofter, både män och kvinnor. Ska vi sluta med det också?  Det är ju onaturligt? Jag skulle inte vilja leva i det samhället där alla går omkring och stinker svett. Det handlar inte om feminism eller kvinnoförnedring eller att jag för den delen gillar att underkasta mig mannens vilja, det handlar om personlig hygien och respekt mot mina medmänniskor!

Nej, jag säger tack till dessa två kvinnor som vågar ta steget att lansera den här produkten i Sverige. Jag vet att de som verkligen har besvär kommer att vara dom djupt tacksamma, sen kan feministrörelsen slänga något gammalt, surt och illaluktande över sig (eller mellan sina ben för den delen)!

Mer om underlivsdeodoranten kan du läsa här: http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/765551-underlivsdeodoranten-for-kvinnor-ar-har

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *