Lördagsmys

Det blir ett kort inlägg med en massa nonsens idag då vi är på väg till årets partaj. Möjligt att jag lägger upp ett till i kväll/natt beroende på tillstånd men annars kommer det i morgon 🙂

Har haft en hektisk morgon med facebook-debattering på en fri politisk-grupp. Hijabs vara eller icke-vara och även om SD och deras politik har debatterats. Blir mörkrädd när jag ser hur många trångsynta människor som bor i vårat avlånga land, men som sagt, mer om det i morgon.

En god vän till mig har anordnat en trädgårdsfest hemma hos honom och även bjudit in (läs:betalat en massa pengar för att han ska dyka upp) den store Caj Karlsson. I mina ögon ett musikaliskt geni med tänkvärda samhällskritiska texter. Ska bli en fröjd att få lyssna på honom och hoppas även på att få byta några väl valda ord med denna man. Tack du goa för inbjudan, du vet såklart vem du är! 🙂

Det fina vädret som jag lovade att fixa till den här lördagen är på plats och nu är jag taggad! Ha en underbar lördag alla ni mina älskade följare! (det borde väl vara en två-tre stycken vid det här laget…)

Soliga kramar /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *