Dagens Pucko!

Ja, Per Landin, Trafikkontoret, Stockholms Stad. Idag går den fina utmärkelsen till dig. Om man kallar en grupp av hemlösa människor för djur, som du faktiskt indirekt gör, så förtjänar du faktiskt att få ”priset” idag.

En organisation vid namn ”Soppkök Stockholm” har sökt tillstånd för att få dela ut mat och kläder till stadens hemlösa men får avslag med motiveringen: ”Det är inte önskvärt ur stadens synpunkt att skapa träffpunkter för människor med särskild problematik på allmän plats och i synnerhet inte på stadens centrala torg”.

Vidare säger Per Landin:  ”– Det här riskerar att bli en freakshow, det kanske man inte tänker på. Det man har i huvudet är att man vill göra en insats och dela ut mat, men risken är att man förvandlar en plats till ett zoo.”

Nej såklart att du har rätt herr Pucko, eller förlåt, Landin menar jag förstås. Göm undan samhällsproblemen. Syns dom inte så finns dom inte…

Hela artikeln kan du läsa här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18913795.ab

2 reaktioner till “Dagens Pucko!”

    1. Suck. Jag ger upp den här världen. Finner inte någon framtid för mänskligheten :'( :'( :'(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *