Död…

Började dagen med att försova oss. Vaknade 7:23, lilla börjar skolan 8:00 en och en halv mil härifrån. Så in till henne, klär på henne medan hon fortfarande sover, lyfter ut henne till köksbordet och slänger fram en skål med fil och flingor och en uppmaning om att hon måste äta fort! In i sovrummet för att väcka hjärtat som fortfarande är i drömmarnas land och sen snabbt tillbaka till mellans rum där hon och en kompis också tycker att det är lämpligt att sova vid den här tiden på morgonen. När jag sett till att familjen är vakna och under tiden lilla zombien försöker att träffa munnen med sina sömndruckna ögon så flyr jag in i badrummet för diverse morgonpyssel. Rusar ut till köket igen, frågar om hon är klar och tar en snabb titt på almanackan som hänger i köket. En sån där perfekt familjekalender, där alla i familjen har sin egen kolumn där dagens ”att göra” fylls i så att ingen missar något. Tittar tillbaka på liten och, vänta nu… Det var den 20:e idag va? Vänder åter blicken mot almanackan och jo, jag såg rätt. I litens kolumn står det snyggt och prydligt med stora bokstäver ”LOV”… FUCK!

Ja ja. Alla mornar kan inte vara perfekta…

Så hjärtat tar med sig mellan in till stan och släpper av henne på skolan iaf, privatskolor har tydligen inte lov samtidigt som kommunala. Jag och liten har mest tillbringat dagen med att ta igen den panikartade morgonen. Hon framför ”moviestar planet” på sin dator och jag bänkade mig i soffan med några avsnitt av ”The Walking Dead”.

Nu på eftermiddagen tvingade hjärtat med mig ut i spåret. En 5 km runda som nu har suttit sina spår. Klarar inte riktigt av hans takt har jag märkt. Och dessa backar!!! Hoppas verkligen att det kan ge några resultat fram till baddräktssäsongen. Kanske slipper gömma mig i vassen i år?

Nu blir det lägenhets/husletning på internet och även kolla upp vad storstaden har att erbjuda i helgen. Blir en natt på hotell med tjejerna och mellan ska äntligen få besöka ”Hollister”. Härligt ska det bli!

Kram /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *