Värme och Jimmie Åkesson

Varmt idag! Låg ute på Ängsö med hjärtat i 5 timmar. Vi fick lite färg om man säger så 😉 Nu känns det dock i hela kroppen att vi kanske inte skulle ha varit där fullt så länge. Vi har inte bränt oss men uttorkningen var nog inte långt ifrån. Underbar dag har det varit iaf.

Nu är vi bänkade framför Hockey-VM. Sverige-Vitryssland kvartsfinal och just nu inför tredje perioden står det 2-2. Hoppas på vinst såklart.

Jimmie Åkesson var i stan idag. Cirka 300 motdemonstranter hade samlats och de vände, i sann anti-SD-anda, självklart honom ryggen. Kan inte låta bli att tycka att det här beteendet är fel sätt att komma tillrätta med de främlingsfientliga partierna. De får ju bara mer uppmärksamhet på det här sättet? Bättre vore väl att ingen dök upp på deras möten. Att ingen vände sig om efter dom, helt enkelt behandlade dom som luft. Tror att vi skulle slippa en hel del av ”sympati/martyr”-röster då.

Jag ringde iaf dottern på skolan och fick henne att lova att inte uppehålla sig på stan idag, hönsmamma som man är… Det verkar ändå ha gått lugnt till i vår stad och det tackar jag för. Ska bli skönt när dessa val är över…

Nu är det dags för nedsläpp i tredje perioden och därmed måste jag tyvärr lämna er. Ser fram mot morgondagen då en del shopping och marknadsbesök står på schemat. Finns nog även tid till lite sol. Det gäller att passa på de få soldagar vi har i vårat kalla land.

Ha det! /A

 

 

En kommentar till “Värme och Jimmie Åkesson”

  1. Kanske är det så att dom får mera uppmärksamhet. Men jag tycker också att det stärker gemene man. SD får sämre och sämre klockslag för sina utlägg på gator å torg. Den lilla sadisten i mig måste gilla det! När människor vågar vända sina rumpor mot honom, så är det säkert en eller två till individer som vågar säga: Nej, jag röstar inte på SD. Ringarna på vattnet principen. Sen att sänka sig till deras väljare nivå? Nä, rumpor visar ändå en viss form av demokrati.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *