Barn i bil i denna värme?

Måste bara få uttrycka mig ang något jag läste i kvällstidningen. En förälder, det framgår inte av artikeln om det var mamma eller pappa, parkerar sin bil utanför Växjö sjukhus. Dock ”glömmer” hen att ta med sig sitt tvååriga barn… Lite tråkigt att det var just denna dag, 2014 års varmaste dag hittills med temperaturer runt 30 grader på sina håll… Först efter 20 min så upptäcker en parkeringsvakt barnet och tack och lov så agerar hen enligt alla regler, krossar rutan och larmar sos.

IDIOT!!!!!! säger jag bara. Hur i helvete kan man lämna ett barn i en bil som blir kokhet på nolltid i detta väder???? Visst, hen har ju säkert hört om att hundar inte ska lämnas i bilen, men att barn skulle kunna gå samma öde till mötes? Nej, det pratas det inget om… Läser vidare att föräldern är ”ångerfull”, ja det var ju trevligt. Hade varit lite jobbigt om hen sagt att hen inte var det.

Finns det något parti som är för ”skottpengar på idiotiska föräldrar”? I så fall så har detta parti helt säkert en röst given.

Tack och godnatt, A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *