Dansar på rosor

Mitt liv är en dans på rosor. Nej det är inte sarkasm, helt ärligt. Synd bara att det är taggarna som jag dansar på mest hela tiden…

Vaknade i morse och upptäckte att det äntligen har slutat snurra när jag vrider på huvudet. Har kristallsjukan försvunnit? Skulle ju vara helt underbart om jag slapp gå omkring i ett konstant rus hela dagarna. Det har verkligen inte varit mitt livs bästa månader rent fysiskt om man säger så. Men säg den glädje som varar länge. I mitt liv har jag upptäckt att lyckan oftast är väldigt kortvarig och så var fallet även denna gång…

När jag suttit mig upp på sängkanten och konstaterat att rummet för en gångs skull inte snurrar så upptäckte jag en väldig smärta i nedre buken och ett akut behov av att tömma blåsan. Väl inne på toaletten fick jag det svart på vitt, rosornas taggar har än en gång lagt sig framför mina fötter, eller rättare sagt flyttat in i mitt urinrör. Urinvägsinfektion, tror det är den tredje det här året…

Gårdagens inköpslista, skulle införskaffas idag:

*balkongblommor, balkongstolar, Maria Montazamis rosévin, galgar

Efter toalettbesöket ser dagens inköpslista ut så här: *Tranbärsjuice

Från kristallsjuka till att pissa vassa kristaller…

Nej, får försöka se det positivt. N vill åka på vårfesten i Fagersta och vill gärna att jag följer med, så tar en sväng förbi apoteket och shoppar tranbärskapslar och inkontinensskydd så ordnar sig nog den här dagen också.

Lev väl! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *