Att lura gravitationen

Har under en längre tid funderat på ett sätt att kunna lura gravitationen. Alla kvinnor som fött barn eller bara passerat 30-års strecket förstår vad jag menar…

Visst, det finns ju ett alternativ med nästan 100% nöjdhetsgaranti och det är att lägga sig under kniven. Jag känner dock inte att jag är riktigt redo för det än, varken ur ekonomisk eller desperationssynpunkt. Så, hur lurar man då naturens lagar?

Det finns en hel uppsjö av bra BH:ar, med eller utan push-up, med eller utan vadd och extra geléinlägg, men om man vill gå i en axelbandslös klänning? Med öppen rygg? Inte så snyggt med BH under då… Så efter en tids fundering fick jag en kanonidé! Det är bara att pierca sig i bröstvårtorna, stoppa in ringar i hålen, trä en fiskelina genom piercing, runt nacken och ner till den andra piercingringen. Voilá! Ett bröstlyft för ca 1000:-, eller gratis om du gör det med potatis och nål hemma vid köksbordet…

 

Från det ena till det andra. Jag har slutat kissa vassa kristaller och ist åkt på världens ryggskott kombinerat med tokallergi orsakat av gräspollen. Så lägger till starka smärtstillande till min dagliga piller-trillar-dos. Dansar vidare på mina rosor…

Kram/A

En kommentar till “Att lura gravitationen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *