Datorer

Det värsta jag vet är att inte klara av saker och ting på egen hand. Att behöva be om hjälp! Det gäller faktiskt allt här i livet, ekonomi, barnen, arbetet, hushållsarbete och som i det här fallet-datorn! Fick en ny fin Macbook-pro av min storebror i helgen. Bara det kändes fruktansvärt jobbigt. Jag har ju alltid velat ha en, passar mig perfekt när jag ska skriva klart min bok som jag påbörjade för X antal år sedan. Och nu har alltså min bror gått och köpt mig en. Usch vad det tog emot att ta emot den (kan man säga så???), men jag vet att en dag så kommer jag att betala tillbaks, på ett eller annat sätt. Och nu när jag fick datorn så har jag helt plötsligt fått press, eller mer en morot, på mig att färdigställa boken.

Nu till mitt problem. Surfade runt lite på FB idag och såg ett videoklipp som någon hade lagt upp. Det såg roligt ut och jag ville därför se det i sin helhet. Det tyckte dock inte datorn att jag skulle göra eftersom att jag inte hade Flash installerat. Okej, tänkte jag. Jag installerar det. Men tji fick jag. Det var inte alls så enkelt som jag hade trott. En Macbook fungerar inte riktigt som en vanlig PC. Fick som vanligt krypa till korset, svälja min stolthet och be om hjälp. Skickade ut en förfrågan på FB men alla mina datorkunniga vänner verkar även dom gå bet på det här problemet. Antar att jag får erkänna mig besegrad. Anna-Mac 0-1

Hatar verkligen att vara dator-kappad 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *