Skepp ohoj!!!!

Vi fortsätter vår underbara semester i Strömstad. Idag har vi fiskat otroligt stora sjöstjärnor, en minifisk och en del maneter…

Efter en god lunch på ”Packhuset” gick vi för att se piratteater. Vi fick träffa Daftös tre pirater Aurelia Bang, Krasch Boom Bang och Kapten Svartkrut. Även piratpresidenten Penny Prut var med och hon fick lära sig att om man är snäll mot andra så kommer även de att vara snäll mot dig. Otroligt bra skådespelare som fick både barn och vuxna att vika sig av skratt! Blir repris på den i morgon.

Den sena eftermiddagen tillbringade jag och liten vid ”piratpoolen”, medan de andra åkte pirattåg, var på piratdisco och åkte Flum Rider. Liten badade, mamma solade. Blev dock ingen lång vistelse där då ett åskväder tvingade oss tillbaks till stugan.

Nu är det fotboll för de båda kaptenerna och vi andra roar oss bäst vi kan. Äventyrsgolf och mer bad (eftersom SMHI har lovat oss strålande väder) väntar i morgon.

Skepp ohoj landkrabbor! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *