Borta bra…

Vi har haft några underbara dagar på Västkusten men måste ändå få säga; Gud vad skönt att komma hem!!! Få sova i sin egen säng och slippa tänka på att störa våra medboende i stugan. Vi hade planer att stanna till en snabbis på Skara Sommarland på hemvägen, men då vädret ville annorlunda så valde vi att hoppa över det denna gången. Vi hinner med det också, sommaren är inte slut än (den har ju knappt börjat mtp vädret).

I Västerås har precis årets höjdpunkt dragit igång; Power Big Meet! Världens största utomhusträff för Amerikanska bilar med över 20000 besökande fordon! I år hålls träffen för 30:e året på Johannisbergs Flygfält i Västerås så jag förväntar mig något alldeles extra detta jubileumsår. 🙂 Antar att sopbergen på söndag morgon iaf kommer att vara liiite värre än vanligt… Fin-cruisingen missar jag inte. Jag kommer att ta med mig pick-nick-korg och familj och bänka mig, som alla andra västeråsare, efter Lögarängen och bara sitta och njuta av fina bilar och en och annan tokighet som alltid får en att tappa hakan. Varje år, något nytt. Måste bara först och främst lyckas att ta oss dit, verkligen inte världens lättaste uppdrag…

Nu blir det en soft kväll för hela familjen. Grilla lite, äta några jordgubbar och sen landa i soffan med ett glas rosé och glutta på någon bra film.

Ha en underbar kväll! /A

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *