Trött på människor!!!

Är så konfunderad över människor. Helt ärligt så hatar jag människor. Alla är ju totalt dumma i huvudet! Vi hakar på den senaste trenden för att det ligger i tiden, det är hippt att vara/göra vissa saker just nu. Tänk bara för ett par år sedan. Alla skulle beställa mojito på krogen. Mojito var ju sååååååå gott! Stackars bartendrar… Stå där innanför bardisken och mortla sönder den där jäkla myntan, dag ut och dag in. Bara för att det var hippt! Ja jag erkänner, jag beställde också en, bara för att se vad det var för speciellt med dessa förbannade mojitos. Visst, den var god, men att dricka den gång på gång bara för att alla andra gör det??? Fattar inte grejen. Jag fick allt som oftast stå där i bardisken och vänta i timmar för att få beställa mitt glas vin, ohipp som jag är, medan alla andra framför mig beställde sina jäkla myntadrinkar!!!

Nu är det eko som är trendigt. Fy för mig som ger mina barn ”vanlig” mjölk! Tänker jag inte på alla gifter jag matar dom med!?? Nästan så att jag borde gå och lämna in en soc-anmälan på mig själv för aktiv förgiftning av mina stackars barn! Skulle köpa en gurka igår för att ha till salladen. Stod framför dessa förbannade grönsaker och tvekade. Vågar jag ta en vanlig svensk gurka för 14:90 kr/kg och kanske få en arg blick från den hippa morsan bakom mig som självklart valde den ekologiska gurkan från Holland som kostade 54:90 kr/kg. Funderade ett steg längre (som jag har den förbannade ovanan att allt som oftast göra) och tänkte att alla miljögifter som släpps ut för att få denna ekologiska gurkan till Sverige, är det verkligen ett bättre alternativ? Visst, mina barn får kanske inte cancer från gurkan, men alla utsläpp från fartygen och lastbilarna då? Är den cancern bättre att få? Jag fattar ingenting…

Nästa gång du trendiga eko-morsa får en kvälls ”egentid” med bästa polaren på den hippa innekrogen i stan, se för fasiken till att kolla upp noga: Är myntan verkligen ekologisk????

Tack för ordet /#tröttpåmänskligheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *