IT-baserade företag? Bra eller anus?

Skulle skriva ett mail idag till min bovärd. Låset på toalettdörren är trasigt och jag lyckas inte med att laga det själv. Går in på gmail, ska skriva in mailadressen till bovärden som heter Gunther Rausch, Börjar bokstavera G U N och direkt kommer min mammas mailadress upp… Hon hette Gunilla. Hon är borta sen 20 månader…

20 månader på dagen faktiskt. Hon hade cancer och det finns att läsa om i ett tidigare inlägg jag gjort på bloggen. Jag och N var tidigare idag upp till kyrkogården. Då jag mått ganska dåligt i några dagar så blev det för mycket för mig. Jag bara satt där, höll min hand på gravstenen och lät mina tårar skölja bort all sand och smuts som samlats på stenen sen sist jag var där. Jag måste erkänna att det var ett befriande ögonblick. Stenen i bröstet släppte för ett tag och jag kände att jag hämtade ny kraft för att ta tag i allt som ligger och spökar i min vardag. Tills jag kom hem. Och skulle skriva det förbannade mailet…

Om en människa går bort, varför finns det inte automatiska funktioner som raderar bla mailadresser, fb-konton osv… Andra myndigheter, matbutiker och tom skoaffärer har det inlagt i sina system, varför inte de IT-baserade företagen? Det borde ju vara de mest självklara att använda sig av den här tekniken?

Kommer att sätta mig i morgon och försöka radera mammas mail och fb. Det måste ju gå att få tag på någon ansvarig person som kan hjälpa mig med detta. Tröttsamt men ett nödvändigt ont för att slippa liknande slag i magen i framtiden.

 

Till sist vill jag bara säga: Kaffe utan mjölk är nästan lika illa som en fredag utan rosé! Hade en fredag utan rosé igår och mitt morgonkaffe fick drickas utan mjölk denna morgon då mjölken bestämt sig för att bli en gräddklump över natten… Livet är bra orättvist ibland! 😉

Tack och hej! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *