Dags att vända blad

Har haft en helvetisk vecka med tvära svängar fram och tillbaka, mycket sorg, ilska och hårda ord, men börjar nu att se ljuset i tunneln. När man vaknar upp och inser att man inte känner igen sig själv då är det faktiskt dags att stanna upp, lyssna till sitt inre, leta inom sig och ta tag i de bitar som faktiskt betyder något för en själv. De bitar som faktiskt ger en glädje! Ungefär där har jag landat just nu. Rensar bort det som gör ont, låter inte andra människor påverka hur jag ska tycka, tänka och känna. Jag är jag! Låt mig få vara det! Det enda som verkligen betyder något just nu är att jag och mina barn ska må bra och jag kommer att se till att vi ska göra det! Från och med idag och för all framtid! Kommer att akta mig för taggarna på rosorna och bara dansa på kronbladen. Jag är nöjd med mitt beslut, vad övriga tycker skiter jag fullständigt i!!! 🙂

Nu är det helg. Ser fram emot morgondagen då jag och min familj åker iväg till Stockholm. Liten vill se ”Sea Rex 3D” på Cosmonova så självklart ska hon få göra det! Recension på filmen kommer 🙂

Sen vill min lilla dinosauriegalning till dotter köpa på sig ett gäng fossiler så får väl se till att ta med mig den stora plånboken antar jag. Hoppas att vi kan hitta en äkta T-rex tand! 😉

Nu blir det fredagsmys med lilla familjen. Hade hoppats på att mellan kunde komma hem någon gång och vilja umgås med oss, men antar att pojkvännen är lite roligare än oss.

Ha en underbar fredagskväll! 🙂 /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *