Lördag :)

Vi har haft en underbar dag i Stockholm med besök på Naturhistoriska. Liten var uppe i det blå mest hela tiden, gjorde en arkeologisk utgrävning och hittade dinosaurieben. En blivande arkeolog mån tro? Cosmonova-filmen ”Sea Rex 3D” var inget att rekommendera. Väldigt hoppig och faktiskt ganska barnslig, lite coola effekter får den dock cred för. Vi såg ”Istidens jättar” i vintras och den var helt klart överlägsen. 🙂

Hemma igen nu och väntar på ”sommarkrysset”. Fick höra ryktesvägen att Yohio skulle uppträda så litens dag fortsätter i lyckans väg. Innan det börjar blir det den obligatoriska vecko-ansiktsmasken som jag och liten gör varje fredag. Missade den igår så idag blir vi snygga(re) istället.

Livet börjar så sakteliga återgå till det normala efter förra veckans världskrig. Måste erkänna att det känns otroligt skönt! Fick faktiskt sova hela 6 timmar i natt, något jag inte gjort på flera dagar. Vissa saker måste fortfarande ordnas upp men lyckligtvis så är inte jag huvudpersonen i den soppan…

Nu blir det lördagsmys med liten. Ha en underbar lördag alla! /A

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *