Jag måste få skriva!!!

Nu fungerar det inte längre, får jag inte skriva så kan jag lika gärna dö… Har pratat med N och fått hans tillåtelse att fortsätta blogga. Trots allt så är ju mina ord mina och vad jag skriver kan bara jag hållas ansvarig för 🙂 Att tro att hans barn skulle fara illa över att jag dokumenterar mitt liv i text är ju bara löjligt, och med vetskapen om ”att bete sig som ett svin är aldrig okej men trots allt inget brott” så fortsätter jag nu att terrorisera er med mina ord. Vill ni hänga med så blir ingen gladare än jag, annars är det bara att låta bli! 🙂

Vi är hemma igen efter en veckas ”semester” (N har jobbat på lite marknader runt om i södra Sverige och jag har följt med). Vi har haft det otroligt skönt och det har varit ett välbehövligt break efter all turbulens. Vi har tältat och sovit under bar himmel och däremellan varvat med hotell för en välbehövlig dusch då och då. Vår resa gick från Västerås till Norrköping, Linköping, Vadstena, Mellbystrand, Lund, Skanör, Ullared, Nyköping och Malmköping innan vi till sist styrde kosan hemåt igen. Måste bara säga att när solen lyser över Sverige så är vårat avlånga land otroligt vackert! Att dessutom få upptäcka att vår kärlek också är otroligt vacker var ett ”wake up call” som gjorde att jag äntligen kan släppa all skit och se en seriös framtid tillsammans med N. Det finns fortfarande oro i mig och som sagt, tilliten måste få byggas upp igen och det kan ta tid, men som det känns nu så har jag inget annat alternativ än att följa mitt hjärta….

Ska försöka lämna mina personliga känslor ett tag och i fortsättningen bara blogga om samhällets orättvisor och idiotiska individer som jag faktiskt känner måste få ett utrymme i min blogg. Lovar inget men ska som sagt försöka…

Nu tar vi ett glas rosé på balkongen och ser framåt! Det förflutna får vi lämna åt skvallertanter (och gubbar) som älskar att gotta sig i mitt tragiska liv och dess påföljder!

Kramizar! /A

 

En kommentar till “Jag måste få skriva!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *