Vi drar alla över samma kam

Pust vad varmt det är! Funderar allvarligt på att ringa polisen och be dom skugga mig…

Ja den var sämst idag, jag vet. Men min hjärna kokar i den här värmen! Vi har dock haft en bra dag med kalas för mellan som blev femton år idag. Underbara skitungen! Inte länge sedan jag hade henne i mina armar och matade henne med välling… Åren går, alldeles för fort.

På tal om år så fick jag visa leg idag när jag skulle köpa snus åt N. Kassörskan kände sig lite förnärmad när hon studerade mitt körkort men förklarade för mig att jag nu innehar rekordet i äldsta personen som har blivit tvungen att visa leg på ICA i vår lilla by. Kul att jag innehar rekordet i något iaf 😉 Ler fortfarande när jag tänker på det och antar att leendet kommer att hänga i sig i ett par dagar. 🙂

Något som jag dock inte ler åt är alla dessa idioter till rasister vi har i vårat land. Är med i en grupp på FB som heter ”Fri politisk grupp för alla ärliga människor utan skygglappar”. Vilka nötter som huserar där! Det går inte en dag utan att jag blir, helt ärligt, urförbannad på att det fortfarande, år 2014, får vara tillåtet att vara så urbota korkad! Visste ni till exempel att det är hudfärgen som är skyldig när en man ifrån Ghana begår mord i Sverige? Visste ni att år 2020 kommer alla svenska medborgare vara islamiserade? Visste ni att en kvinna som väljer att bära nikab är förtryckt? Jag kan dra detta ännu längre och sålla mig till dessa idiotiska människor. Jag menar alla svenska, ljushyade män runt 40-45 år är pedofiler och barnamördare. Anders Eklund är ju det och eftersom att han är det så är det självklart att vi drar alla över samma kam! Blir så trött… De flesta av oss människor har faktiskt fått med oss en hjärna när vi lämnade livmodern, varför väljer vissa att låta bli att använda den? Det är för mig helt oförståeligt… Att försöka att diskutera med en rasist är som att tända eld på sig själv och försöka att släcka elden med en brandyxa.

Tack för ordet! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *