En ljus framtid? :)

Hemma igen efter tre nätters camping. Underbart att få duscha i sin egen dusch och slå sig ner i en underbart skön soffa! Under natten som var,  drog ett ordentligt regnoväder in över campingen. Vi led inte så mycket av det eftersom att vi just då satt i campingens bastu och socialiserade med en massa trevliga människor, däremot när vi kom tillbaka till tältet… Luftmadrasserna flöt omkring och alla sängkläder, handdukar och vanliga kläder var dyngsura! Idag åker tältet till de sälla jaktmarkerna och husvagnssökning kommer därmed igång på allvar! Inte en natt till kommer jag att tillbringa i tält och eftersom att camping har blivit vår ”grej” så är husvagn det enda alternativet. Blir det några fler campingresor den här sommaren så hyr vi stuga tills vår nya familjemedlem (husvagnen) har hittat oss 🙂

Annars har vi haft det underbart! Igår kväll var det dags för årets kräftskiva och långborden dukades upp. Snapsvisor sjöngs, kräftor blev masslaktade och alkoholen sköljde många törstiga strupar 🙂 Otroligt trevligt och gemytligt, det blir repris på det nästa år. Vi har även lyckats få ihop ett helt gäng med nya vänner som jag ser framemot att träffa igen och igen. Camping är verkligen ”the shit”!

Nu ska vi iväg och titta på ett hus som eventuellt kan bli vårat, annars håller vi tillgodo med lägenheten som vi får flytta in i den 15e oktober. Wish us luck!

Kram /A

En kommentar till “En ljus framtid? :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *