Mammas like

Det sägs att kvinnor omedvetet söker sig till en man som i många avseenden liknar hennes far. I mitt fall tror jag faktiskt att det är tvärtom, att jag sökte, och fann, någon som liknade min mor…

Alla som någon gång fick privilegiet att möta min mor medan hon fortfarande var i livet måste minnas hennes suckar:   ”Pust, vad varmt det är idag” ”Suck, vilken jobbig backe” ”Fy satan vad kallt det är” ”Jag håller på och döööör!”…

Ja det var min mamma det. 🙂 Fasiken vad jag älskade och hatade hennes ständiga klagan, och usch vad jag saknar att få höra den nu…

🙁

Men men. Det var inte henne vi skulle prata om nu, utan N. Min lilla N har så mycket gemensamt med henne. Brukar påpeka det för honom men eftersom att han aldrig hann träffa henne så förstår han nog inte riktigt vad jag menar. Det är suckar efter en stadig måltid, han gnäller efter en motionsrunda, är det för varmt så klagar han, är det för kallt så klagar han ännu mer. Men det bästa av allt: ”Jag håller på och dööör!!!” säger han i tid och otid. Brukar påpeka det för honom att precis de orden använde min mamma och var är hon idag? (hoppas min svarta humor inte gör någon upprörd, jag älskade/älskar verkligen min mamma).

I övrigt har dagen inte haft mycket att erbjuda. Tog med mig liten, stor och N på en fisketur framåt kvällningen medan mellan var på fisk-spa. Jag kan med all säkerhet säga att mellan såg fett fler fiskar än vad vi gjorde. Inte ens ett nafs på våra krokar. Men eftersom att jag är en ”storfiskare” så kan jag lägga upp en bild på FB på min rökta öring som jag har i kylen och ”svära” på att jag fångade den idag 😉

Trevlig kväll! /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *