Frustration+städa=sant

Nu börjar allvaret igen, åtminstone för resten av familjen. Skola för tjejerna i morgon och N jobbar på inför den stora mässan. Själv får jag fortsätta med att gå hemma och tråka. Börjar bli sjukt less på det nu. Magnetröntgen om en månad ungefär och sen hoppas jag att operationen blir av fort som satan. Men hur det än blir så antar jag att jag inte kan fortsätta på mitt jobb då kirurgen avråder mig från det. Någon som har ett arbete att erbjuda mig? 🙂

I övrigt rullar vi på som förut. Har haft några dagars lugn och ro men i morse var det dags igen. Ska försöka se realistiskt på situationen och inte lägga över min ilska/frustration på N som jag så ofta gör när det stormar här hemma. Inte hans fel ju. 🙁 Hoppas att kuratorn snart hör av sig så jag kan få ventilera saker och ting.

Fram tills dess så avreagerar jag mig som jag brukar, genom att städa! Det är aldrig så fint härhemma som när jag är arg! Testa själva. Fungerar kanonbra! 🙂 Måste även börja packa inför vår flytt. Hör gärna av er om du/ni har flyttkartonger att låna ut/sälja.

Ha en underbar söndag! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *