Kanonhelg!

Har precis genomlevt mitt livs bästa helg!

I fredags var det en visfestival på Ögirs i Köping. Självklart så var kung Caj Karlsson där och självklart så ville jag se honom. Hjärtat fixade så att vi kunde åka och med mig därifrån fick jag en present från kung C him self! Lycklig A gick och la sig sent fredag kväll (eller tidigt lördag morgon)

Lördagen. Ja N hade fixat lite arbete åt mig. Volontärarbete dock,  men självklart fixar jag det. Får KBT med på köpet då arbetet gick ut på att ta kontakt med främmande människor. Fixade ca tre timmar innan skakningarna gjorde mig oarbetsför (är det ens ett ord???)

Väl hemma igen. Toabesök. Det ringer på dörren. Antar att det är pappa men överraskningen jag möts av när jag kommer ut är inte snäll… Självklart blir jag glad, men vem hade väntat sig att min bror från Helsingborg med halva sin familj skulle dyka upp? Visserligen fyllde jag år, men det var inga jämna år… Sätter på kaffe och sen ramlar det in folk. Pappa, lillebror med familj, exet med vår gemensamma dotter och en av mina bästa vänner.. Detta var inte vad jag hade väntat mig och stressen i min kropp blir ett faktum. Men det är OKEJ! Jag vet att dessa människor är här för att de älskar mig, de bryr sig om mig och de vill mig väl…

Efter att vi ätit tårta som storebror köpt med sig och vi har umgåtts och allt känns bra så är det dags för alla att lämna. Storebror vill dock att jag och N kommer in till stan lite senare. Visst tänker jag. Hur ofta träffar jag min bror? Jag, N och mellan gör oss i ordning och får skjuts av kompisen in till stan. Där väntar en helkväll på STRIKE med cava, simulatordriving, tapas, rosé och en underbar middag! Vi avslutade kvällen med en efterdrink på STRIKE`s  uteservering. Jag, A Björk, bekänner mig som världens lyckligaste person just nu!

Jag älskar er alla som gjorde min helg så fantastisk. Vet inte om jag får nämna er vid namn, vi har aldrig pratat om det, men ni vet vilka ni är.

Älskar er, alltid!!!!    /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *