Kalas

Idag har vi haft en liten bjudning för släkt och vänner eftersom att liten fyllde 9 år igår. Var tar åren vägen? Känns som någon vecka sedan hon sprang omkring i blöja och napp med goselammet (som hon fick i present av morfar på sin ettårsdag) under armen. Blöjan och nappen är borta nu men lammet hänger fortfarande med. Från början var han vit och fluffig, med åren har han blivit grådaskig och sträv i sin fina ”päls”. Men det betyder mindre för liten som värdesätter sitt lamm högre än sitt eget liv. Hon är fullt övertygad om att han kan prata med henne och känslor har han självklart också, så nåde den som säger något elakt om honom så att han blir ledsen!

Många fina presenter har hon fått. En ny TV, ett Xbox 360, Top-model- och Minecraftgrejer och en del annat smått och gott. N frågade mig lite sarkastiskt vad hon skulle få nästa år, då hon fyller jämnt… Det får väl bli en jorden-runt-resa eller dylikt 😉 Jag köper sällan saker till mina barn, men jag anser att när de fyller år och till jul så vill jag gärna lägga lite extra på dom. Hellre att de får de sakerna de verkligen VILL ha istället för en massa krims-krams som bara blir liggande.

Vill tacka, å litens vägnar, för all uppvaktning. Kan lova att en lycklig liten tjej somnade gott ikväll med magen full av glass, kakor och annat onyttigt. 🙂

Må väl! /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *