Valångest

Ni vet när man ska gå på den där första dejten? Nervositeten innan, pirret i magen, vad ska jag ha på mig? Och framförallt vilka underkläder ska jag välja? Jag menar: Visst vill man ta de sexiga svarta i spets utifall man råkar passera både andra och tredje bas och gör en home-run redan första kvällen, men samtidigt så är de ju så obekväma, kliar och skär in… Då är det ju trevligare att ta de bekväma bomullstrosorna som såg sina bästa dagar för ett antal månader sedan. Man slipper oro sig för störande irritationsmoment under middagen, men tänk om man allt känns helt rätt och underbart och man verkligen inte vill säga nej när han frågar om man vill följa med hem? Hur man än väljer så kommer det bli fel. Ungefär så känner jag inför det stundande valet.

Jag förstår att min röst kanske inte kommer att orsaka en global förändring, varken till det bättre eller det sämre, men samtidigt så har mina förfäder slagits för rätten att få rösta i valen, vem är då jag att bara spotta på alla dessa kämpar? Nej rösta ska jag, och du och alla andra som har den rätten, men på vad???

Funderade ett tag på Folkpartiet, gillar deras entusiasm angående skolfrågorna, men ”feminism utan socialism”??? Vad betyder ens det? Sen har vi Socialdemokraterna. Gillar deras tradition att stå upp för de svagare i samhället, men vill jag ha Stefan Löven som stadsminister? Tror inte det va… Centern-nej, VP-nej, KD-halleluja, FI-asgarv, MP-jag tror inte på tomten heller, SD- öh inga kommentarer… Så vad ska jag rösta på??? Blir galen snart…

Har dock fått ett tips från en vän som är ganska lockande idag när världen ser ut som den gör och människor trampar över varandra för att nå högst: Satanistiskt Initiativ! Deras enda vilja, som jag har förstått det, är att de vill utplåna allt mänskligt liv och avskaffa framtiden. Det verkar faktiskt vara en väldigt förnuftig tanke mtp hur vi människor breder ut oss, förstör och tror oss vara odödliga på den enda planet som vi faktiskt vet sjuder av liv- Jorden.

Sätter nog på mig de bekväma bomullstrosorna och gör som jag alltför ofta gör, tar det säkra före det osäkra och röstar blankt.

Lycka till med era val 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *