KDU- stjärnskott

Utdrag ur Aftonbladet.se: ”Sverige måste ’seriöst börja diskutera var gränsen går för hur många flyktingar vi kan ta emot’, skriver Sara Skyttedal för Kristdemokraternas ungdomsförbund, KDU, på DN Debatt i dag.”

Det var ju väldigt smart sagt av dig Sara Skyttedal, väldigt kristet och otroligt demokratiskt. Två veckor kvar till val och denna groda hoppar ur din mun. Klokt. Kristet och demokratiskt, precis vad ert partinamn står för. Eller??? Suck…

För övrigt så har vi fredagsmys härhemma. Liten har en övernattningskompis här och jag och N njuter av att vara lediga tillsammans. Vi har grillat, ätit vitlöksbröd och delar nu på en flaska rosé. Precis som en lugn fredagskväll ska vara. Snart blir det till att krypa upp i soffan tillsammans och slänga på en film. Mysigt värre 🙂

Trevlig kväll önskar jag er! /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *