Livet

Valet närmar sig och jag tror att jag äntligen bestämt mig. Min röst hamnar någonstans lite åt höger men inte extremt ditåt 🙂

Annars så går livet sin stilla gång. Mannen jobbar på tok för mycket, och jag som samtidigt förstår, blir sur och tvär mot honom. Längtar till söndag kväll då allt är över, för denna gången…

Vi var upp till Norrland i helgen som var. Jag skulle få träffa hans föräldrar och hans syster. Men praktisk som han är så såg han till att det även var en kusinträff inbokad så jag fick ta del av nästintill hela hans släkt. Tack för den tänkte jag.. Nu i efterhand så förstår jag att jag hade inget att vara nervös inför. Trevligare, mer sympatiska människor får får man leta efter. Skulle kunna gifta mig med N bara för att få vara en del av hans härliga familj!!! 🙂 Fy sjutton vad jag trivdes däruppe! Höj inga ögonbryn om jag inom en snar framtid blir norrlänning på heltid 🙂

Nu är det sovadags. Hoppas på ett nytt inlägg i morgon. Men vem vet?

Kram /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *