Val 2014 och social fobi

Fy sjutton vad jag hatar människor och ja jag står för det. Sitter här och tittar på valvakan. FI får runt 4-4,4% och SD blir Sveriges tredje största parti???? Var sjutton är vi på väg någonstans???? Varför glömde så stor del av Sveriges befolkning sin hjärna i sin mammas livmoder? Och går det att hämta den så här 18+år efter???? Fy fan säger jag bara….

Ja ja. Får väl sätta hoppet till att ställningen inte står sig när alla röster är räknade.

Annars så måste jag prata om mina psykiska problem. Har upptäckt ganska nyligen att jag bara har två nära vänner kvar, och en av dom känner jag att jag tappar mer och mer. Jag blir så trött på mig själv samtidigt som jag blir trött på omgivningen som inte har mer förståelse. Flera av mina bekanta har liknande problem som mig och jag måste fråga; hur fasiken hanterar ni era vänner ?
Jag har lite problem med just det.
Jag har haft flera underbara vänner som har tröttnat på mig med åren. När jag har mått dåligt, så har jag känt att jag inte orkar med alla vänner som haft personliga problem på ett eller annat sätt, men jag har inte låtsats om det utan ”lyssnat” på samma vis som förr och gett goda råd och nya infallsvinklar. I flera timmar håller jag skenet uppe men, ja, det låter hemskt, men det tröttar ut mig ännu mer.. Har så svårt att säga det till er, ni mina fina vänner, ibland svarar jag inte i telefonen bara för att jag inte orkar med och det känns knäppt  eftersom jag vet att även ni behöver tröst o förståelse. Och ibland måste jag erkänna att det kan vara skönt att lyssna på era problem och kanske få glömma bort sina egna en liten stund men kan ändå känna ibland att jag mår så otroligt dåligt själv och verkligen inte kan bära mer på mina axlar. Jag vet att jag ibland får riktiga ångestattacker av att ha surrat med nån där vi bara pratat problem men det skulle jag ju aldrig kunna berätta för dig, vill inte ligga dig till last 🙁
Min önskan är att åka iväg långt, långt bort upp på ett berg med total tystnad där ingen kan söka upp mig eller ringa mig, där jag enbart kan få vara ensam med mina tankar, ensam i en stuga utan ström, vatten eller andra bekvämligheter. Tänk att bara få vara själv?

Nu håller vi tummarna för att det går åt skogen för både FI och SD! Skiter fullständigt i om det blir regeringsskifte, bara inte dessa två partier får finnas med!!!!
Kram /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *