Husmor

Idag har jag lekt husmor. Gjorde ”Mammas bjudgryta” till middag, bakat kanelbullar och gjort 5 st blåbärskakor av blåbären vi hittade i skogen igår. Nu har jag ont!!! Både rygg och handleder värker. Kanske ska ta en kurs i att lära mig göra en sak i taget istället för att dampa ur och köra på i 200…. Vi får se hur jag gör med det.

Dessutom, lyssna noga, så har jag lyckats att infoga bilder i bloggen! Helt själv! Tror helt och fullt på en karriär som datatekniker alt ingenjör. Nästa steg i min karriär ska bli att jag lär mig att förstora/förminska bilderna samt att få bilderna att placera sig där jag vill att de ska vara. Just nu är de väldigt olydiga och lägger sig precis som de vill. Hoppas dock att ni ser vad som är bullar, blåbärskaka och gryta…

Gott blev det iaf!

Nu ryggläge framför TV:n. Kram /A

 

 

 

2014-09-18 16.06.40 2014-09-18 19.33.11 2014-09-18 19.33.37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *