Slapparlördag

Lugn och skön slapparlördag som började med ett par timmar i sängen framför nya serien ”Tyrant”. Riktigt bra och längtar redan till nästa avsnitt släpps. Vår alldeles egen Fares Fares har en roll i serien så bara därför är den värd att ses 🙂 (nej jag får inte betalt för att säga det heller)

Fortsatte dagen med en liten tripp till Sura där vi hämtade en badrumsmöbel som min lilla shopoholic N bara SKULLE ha! Visst den var både snygg och billig så okej.

Hade tänkt att fortsätta kvällen med en tur på ”Kulturnatten” men en envis huvudvärk förstörde de planerna så nu sitter vi bara hemma och myser. Dukat upp med kex, ost, vindruvor och chips och nu letar vi efter en bra film. Tyvärr blir det ingen skräckis ikväll heller eftersom att N är en liten feg stackare… 😉

Plus i kassan fick vi ikväll iaf. N har en väldig tur på travet nu för tiden. Den här månaden har han fasiken vunnit mer än vad jag får i sjukersättning! Svin… Ja ja. En sådan tur håller aldrig i sig särskilt länge så nu hoppas jag att det är slutspelat för honom. Det är i och för sig inga enorma summor han spelar för men ändå…  :/

Nu väntar hjärtat på mig så jag ska skutta iväg ut till vardagsrummet. Trevlig lördag alla goa! Och ni andra också 😉 Kram /A

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *