Östersjön

Nu är vi äntligen tillbaks på Östersjön -mitt andra hem. Förstår inte hur dessa kryssningar kan påverka mig så mycket men ett vet jag, och det är att lugnet infinner sig 🙂

Det första som hände när vi äntrade båten var att hyttnycklarna inte fungerade. En tur till receptionen så var det problemet löst. Sen var det nästa problem… N gillar inte rosé???? Ja jag vet. Konstig kille… Så vi väntade på att tax-freen skulle öppna så att han äntligen fick sin efterlängtade red-bull/vodka. Jag, van kryssare som jag är,har ju självklart med mig kvällens ranson av rosé, så mig gick det ingen nöd på. 🙂  Sen gick vi stenhårt in på den egentliga orsaken till kvällens kryssning: att hitta Viva la Divas nr.20 Light pink! Vi fixade den uppgiften också! Äntligen känner jag mig hel igen. Har varit utan mitt läppstift i flera veckor. Konstigt att jag överhuvudtaget har kunnat visa mig utanför lägenhetsdörren??? Två nya läppstift inhandlade. Vem vet när vi har tid att kryssa igen?

En sak som dock har slagit mig i kväll, är att det idag är 20-årsdagen för Estonias förlisning. Varför upplyste ingen oss om det innan vi gick ombord??? Fast å andra sidan, varför inte utmana ödet? Livet är nog så alldagligt och tråkigt som det är….

Skänker dock en tanke till de stackars människor som faktiskt gick under den kvällen för 20 år sedan, och självklart även en tanke till deras familjer.

Men nu är det dags att knalla upp. Vem vet vad som väntar oss i kväll? Kram på er alla! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *