Trasig

Hora, raggarvåp, tönt, patetisk, idiot, trailer-trash, alkoholist, dåligt föredöme, värdelös mamma, barn med tre olika män, hora, hora, luder och hora igen….

Dessa ord är vad jag ,nästan dagligen, får höra om mig. Från en person som jag inte ens vet hur hen ser ut. Jag har aldrig träffat människan, inte ens sett hen på håll.  Jag har mottagit hot, både verbalt och skriftligt. Jag sover oroligt. Min mage krampar. Min äldsta dotter mår dåligt. Vi tittar oss över axeln, funderar och väntar. Väntar på utredning. Samtal efter samtal med polisen. Åklagaren vill ha svar. Mer detaljer. Hur var det nu egentligen? Väntar på tid hos kurator för att få bearbeta. Väntetid. Kösystem. Ångest. Tårar och mer dålig sömn….

Varför?, kanske ni undrar. Hade jag svaret så hade ni fått det. Mitt enda brott, det som har startat den här onda spiralen som aldrig verkar ta slut, var att jag öppnade mitt hjärta och släppte in en man i mitt och mina barns liv…

En kommentar till “Trasig”

  1. För dj..gt att någon”bara så där” kan uppföra sig på så sätt.
    En vuxen människa!!??!!
    Stå på dej.
    Du vinner i längden.
    Hen får sota för sitt uppförande förr eller senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *