I-landsproblem…

Farbror blå ville ha in min mobil idag. Han ville ta ur alla fina sms och samtal som jag och N har fått den senaste tiden och vem är jag att neka honom det? I nuläget har jag varit utan mobil i ca två timmar och jag håller på att få spunk! Hur sjutton kollar man hur mycket klockan är utan mobil? Skulle ringa vårdcentralen för mellan har feber (igen), ingen mobil. Ville kolla FB på väg hem från polisstationen, ingen mobil. Och nu till det största problemet hittills, hur sjutton kan man gå på toaletten utan sin mobil?????? Gaaaahhhhhh!!!!

Just samtalsbiten har vi löst då vi har kopplat om mina samtal till N´s mobil och jag kunde ju faktiskt ringa vårdcentralen från den, men herregud vad handikappad man blir!!! Förstår verkligen inte hur människor har klarat sig i alla tider utan mobiltelefon. Jag erkänner mig ytterst ödmjuk inför denna fantastiska teknik som några genier faktiskt bemästrar. Ser INTE fram emot den stundande zombie-apocalypsen…

Snälla, söta, rara farbror blå, skynda dig att bli klar med min ögonsten. 🙁

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *