Installerade

Nu, äntligen, är vi Västeråsare igen! Möblerna är på plats, kartongerna är uppackade, småpyssel och tavlor är fixade… Känns otroligt skönt om ni frågar mig 🙂 (vem ska ni annars fråga?)

Dock är flytten inte helt klar. Det står fortfarande en lgh på 92 kvm kvar i Hallstahammar som bara väntar på att bli städad, -flyttstädad… Usch. Visst finns det fortfarande RUT-avdrag? 😉

Idag hade vi våra första gäster på besök och det kändes otroligt mysigt att få visa upp detta ”vårt” som vi längtat efter så länge. Visserligen måste det fortfarande fixas ute på tomten. Gräset är vildvuxet, buskar otrimmade och äppelträden har fällt sin frukt som nu ligger och ruttnar likt snorhala dödsfällor över hela tomten. Källaren måste även den saneras mtp att den är invaderad av groteskt stora, muterade åttabenta monster. Alltför ofta blir N tvungen att komma till undsättning när jag, paralyserad av skräck, står och skriker som en stucken gris vid möten med dessa övernaturliga dödsmaskiner. Konstigt nog så är de bara inriktade på att mörda mig. Ingen annan i familjen har stått öga mot öga med dessa Satans budbärare. Ja ja, jag lär ju vänja mig med tiden…

Nu är det dags att krypa ner i soffan och tillsammans med hjärtat bara njuta av att nu, nu börjar framtiden…

Wish us luck! <3 /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *