Virrig tisdag

Den här dagen har verkligen varit upp och ner och ner och upp igen… Började med att vi försov oss så det blev stress iväg med liten till skolan. Sen var det dags för mitt efterlängtade besök till tant kuratorn. Har stått i kö i över två månader så det var som att vinna på triss när hon äntligen ringde förra veckan och sa att hon hade tid för mig. Nervös som få blev jag iaf ditskjutsad av N som även väntade utanför medan samtalet pågick. Är så glad att han står vid min sida även i jobbiga stunder. 🙂 Samtalet gick bra och jag fick förtroende för kuratorn direkt, vilket är väldigt ovanligt när det gäller mig, så verkligen rätt person på rätt plats.

Eftermiddagen har jag tillbringat framför litens dator. Hon ville ha ett spel som man köper online. Spelet skickas sedan via en länk till min mail med tillhörande lösenord. Det lät ju kanon! Ett tag… Det kom inget mail. Det kom inget lösenord… Går in på spelshoppens sida och letar efter kontaktinformation. Jippi, kontakt endast via mail OCH på engelska. Jag HATAR att skriva på engelska! Nåväl. Efter ett tag så knappade jag in ett taffligt brev på (antagligen?) någon form av svengelska och jag antar att supporten hade ofantligt kul åt  mig när de mottog det. Fick tillbaka ett mail där det stod att ”Joho! Vi har VISST skickat både spel och lösen! Så det så! Kolla din ”spammail” idiot…” Nja, riktigt så stod det inte men det kunde lika gärna ha gjort det. Kollade skräpposten- inget spel. Skriver tillbaka: ”Nähä! Ni bara luras! Det finns inget spel! Snälla skicka igen” Typ något sånt, och la även till min mailadress. Får ett fint mail tillbaka där det står att ”Du skrev inte annabjork….osv du skrev annajork…osv i ditt första mail till oss. Stava rätt nästa gång”

Ärthjärna-Spelsite 0-1

Jaja. Nu kom både spel och lösen fram. Sen tog det ungefär 3 timmar för mig att ladda hem, installera, ladda hem igen, installera om, få damp, hota datorn med skroten, installera om, ringa T och gråta lite för att datorn inte vill som jag vill, få en länk av T, klicka på länken och tre sekunder senare fungerade spelet… Summa summarum: Hatar datorer, köper ett Xbox-spel nästa gång alt ringer T direkt och jag har bidragit till ett gott skratt till ”Gaming Dragons” supportpersonal…

Går och drar något gammalt över mig nu. Sov gott! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *