Slöbloggar

AtleticaMadrid-MalmöFF 3-0, känns som en bra tidpunkt att avbryta fotbollstittandet och blogga ist.

Dagen har varit bra, om man jämför med gårdagens alla missöden vill säga… Vi har klippt ner buskar, krattat löv och N har även trimmat gräs, något som inte blivit gjort de senaste månaderna. Grannarna har gett sig till känna och det verkar vara trevliga typer, de verkar iaf uppriktigt glada över att vi tar tag i tomten 🙂

I morgon har jag ett möte ang min framtid som bussförare. Jag antar att det ser rätt svart ut. Högskoleplanerna surrar i huvudet och det känns faktiskt, på allvar, att det är dags att ta tag i dom. Studielån är dock inget alternativ så studier på distans och någon form av arbete måste jag ha. Gärna ett där jag inte belastar handlederna så mycket, hojta till om du har några idéer. 🙂

Ungefär så spännande är mitt liv just nu. Hoppas att jag har mer att tillföra vid nästa blogginlägg. Nu gjorde ATL 4-0 så det får avsluta detta. Kram på er. /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *