Ont.

ONT!!!! I ryggen, i handlederna, i benen, i armarna… Ja jag gnäller, men inte hälften så mycket som N gör. 😉 Jag antar att det tar ett tag innan vi har kommit in i detta med att bo i hus och sköta en tomt. Till vårt försvar så vill jag ändå tillägga att den här tomten har inte blivit ompysslad på vääääääldigt länge!

Idag fick plattorna sig en omgång. Bort med överväxt mossa och gräs som tagit över. Äppelträd har beskurits och ett kackerlacksbo har förintats. T var över på besök och snäll som jag är så satte jag genast honom i arbete. Hoppas han också har lite värk 😉

Dagen i övrigt har bestått av möte med arbetsgivaren, försäkringskassan och min familjeläkare. Inget nytt blev sagt  egentligen men vi kom överens om att vi avvaktar den eventuella operationen innan vi beslutar oss för hur vi ska gå vidare. Hatar denna ständiga värk!!! Har börjat titta lite smått på distansutbildningar och har kommit på att jag saknar ett betyg i samhälle innan jag får behörighet till högskola. Tar väl tag i det redan i morgon och ser till att läsa upp det betyget i vår. Hur svårt kan det vara? Är det något jag verkligen är duktig på så är det att plugga. Synd att jag inte kom på det för en si så där 20 år sedan…

Nu är det soffläge med ett nytt avsnitt av Hollywood-fruar (som N har väntat!!!) och sedan blir det lite The Walking Dead innan sängen får ta del av min närvaro.

Kram och godkväll /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *