Politik, here I come!!!

Nu var det ju inte så här jag ville annonsera mitt nya liv. Men eftersom att saker är som det är så får det bli så här.

Folkpartiet, ja det var inte det jag tänkte på när jag kände att jag måste nå ut till folk. Men att vara aktiv i ett parti kan nog hjälpa mig att göra skillnad, så därför valde jag att bli politisk aktiv.

Mannen har alltför länge blivit utdömd. Han är inte mycket värd när det gäller vårdnaden av barn. Varför? Ja vi har ju ett gammaldags synsätt vad gäller uppfostrande av våra barn. ”Kvinnan är skapt för att ta hand om barnen, klart att hon ska få vårdnaden”. Ungefär så ser det ut i våra domstolar idag. Sen att kvinnan inte ens skulle anses vara lämplig att utpeka det bästa fodret till våra tamdjur, tex katter, det har mindre betydelse…

Detta fenomen stör mig, något fruktansvärt. Därför har jag i dagarna valt att bli politiskt aktiv. Jag kan, som medborgare, på sin höjd, uttrycka mitt missnöje om detta, men IRL aldrig påverka detta… Jag känner mig manad att ge våra underbara män en ärlig chans för som feministerna säger, jämlikhet är något att sträva efter.. Låt oss då göra det, på alla plan….

Wish me luck! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *