Livet tuffar på :)

Nu var det länge sedan jag bloggade. Det har varit en massa ståhej runt omkring oss så skrivarlusten tog semester. Nu känner jag dock att det är dags för en uppdatering 🙂

Ja, N. Du har rätt…. Ibland…. Fasiken vad det tog emot att säga, men faktum är att den senaste tiden så har han faktiskt lyckats med att få in pucken i mål, flera gånger… T.ex: han släpar hem ett bubbelbadkar, modell skitfult. ”Detta kan bli något!” uttrycker han. ”Släng skiten”, svarar jag. Ikväll efter en massa möda, rengöring, kabeldragning, rörmokeri och annat slit så visar det sig att skiten fungerar… (prutt också) Kommer att dröja innan jag lägger mig däri så att han ser, dock ska han ju jobba i morgon… He he he 😉

Annars så har det hänt en massa härhemma. Vi har blivit med husvagn! Äntligen!!! Som jag har väntat och längtat. Också ett ras givetvis, precis som bubbelbadkaret, men ändå, en husvagn! <3 Nu ska här fixas, målas och renoveras. I sommar kommer hon att vara tip-top (ja, husvagnen är en hon) och hela Sverige kommer att få äran att ta emot besök av oss 🙂 Larm har vi införskaffat också. Det kändes som ett prio 1 efter dödshot och överfall. N tyckte kanske att det var lite onödigt men så länge jag inte är förlovad med Super-Man så känns det som ett måste. Paranoian växer…

Småtjejerna har också blivit uppmärksammade. Ny vägg till liten och nya tapeter till dom båda. Ett hem börjar växa fram här på Freja Boulevard och vi längtar efter sommar och altanhäng. Men innan dess? Ja då har vi en mysig jul att se fram emot. Går i ”pynta-huset-the-American-way”-tankar…

See ya! /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *