Besserwisser?

Omval i mars. Vem hade väntat sig något annat? Hur kan S utse Sveriges största tomte till partiledare för Sveriges största parti? Alla borde ha sett att det skulle gå käpprätt åt helvete. Jag har faktiskt inget emot S, jag gillar deras politik och deras sätt att se varje människa, stor eller liten, rik eller fattig, infödd eller invandrad, gay eller straight osv osv… Men det är inte första gången som S tabbar sig rejält genom att utse fel partiledare. Tänker framförallt på Juholt nu, som var den okrönte tomtekungen fram tills Löfvén övertog titeln… Hoppas på att de fixat fram en bättre representant innan omvalet (eller extravalet som det korrekt heter).

För övrigt så har jag upptäckt att ordspråket ”Ingen gillar en Besserwisser” verkligen stämmer. Det är fel att utmärka sig med sina kunskaper och bättre vetande i jantelandet Sverige. Vet du att någon har fel i någon fråga, vilken som helst, så håll käften. Du kommer garanterat att skapa dig ovänner om du påpekar hens brist på fakta eller okunnande i olika ämnen. Herregud! Komma här och tro att du är något? Nej det går inte för sig, överhuvudtaget… Åsikter är en sak, det kan (knappt) respekteras, men om du påstår att du VET något??? Oj oj oj oj oj ….

Knäck har bakats idag och N har (äntligen) kommit igång på sin nya arbetsplats. Skönt tycker jag eftersom att man lätt promenerar på varandras nerver när man umgås 24/7. Dags för mig också att komma ut i arbetslivet igen men det får bli något normalt arbete, något Svensson-aktigt så att jag blir en i mängden. Vågar inte sticka ut hakan igen med Besserwisser-fasoner genom att ha ett arbete som är annorlunda i folks ögon…

Sov gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *