Ångest

En sådan där larvig fjortis nervositet börjar att infinna sig, svärföräldrarna kommer på besök i helgen… Det är inte det att jag inte vill att de ska komma, mer tanken på ”jag undrar om jag duger åt deras son?” Nu ska de trots allt komma till VÅRT hem… Har ångest, magkatarr och en massa andra stressymtom.

Försöker att planera så gott det går. Vad vi ska äta, vad vi kan hitta på att göra osv men stressen vill inte lämna mig 🙁 Missförstå mig rätt nu. Jag är trots allt 25+ och jag har träffat dom förut, men ändå, det är lite läskigt att de ska bo här hemma och bilda sig en bild om vem jag är… Hoppas verkligen inte att mina släktingar kommer över på besök, då blir jag garanterat släktens svarta får 😉

Nu är det sovdags. Upp tidigt i morgon för att ta liten till allergimottagningen. Ska bli spännande att se vad hon egentligen tål eller inte tål…

Kram och sov gott /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *