Nattmaran

Helgen med svärmarna gick över förväntan. Tycker att de är otroligt trevliga och jordnära människor och vi hade det ganska mysigt. Ännu ett exempel på mitt favoritordspråk: ”Varför oroa sig” 🙂

En vecka kvar till jul och allt är bara kaos i mitt liv. Många konstiga tankar på framtidens vara eller icke vara. Det känns som att det ständigt pågår någonting som stör lugnet och jag gillar´t inte! Försöker trots allt hålla huvudet högt och bara flyta med. Tillbringar dagarna med att sköta de dagliga rutinerna och förbereda inför den kommande julen, kvällar och nätter grottar jag ner mig i datorn för att på så sätt försöka bli tillräckligt trött för att kunna sova. När sömnen väl infinner sig så är den orolig och hemsökt av mardrömmar av alla dess slag. Tror bestämt att jag håller på att bli tokig 😉

Två tidiga morgnar kvar innan vi alla får ta ett välförtjänt jullov. Känner jag mig själv så kommer jag levande ur detta också. Jag har tidigare lyckats med att ta mig ur värre saker, så detta borde vara en barnlek. 🙂

Med hopp om en underbar jul till er alla!

Kram /A

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *