Längtan efter sol

Hej alla mina fjorton läsare (min bror berättade för mig att det var i snitt fjorton stycken som läste mina inlägg så jag får väl tro på det då). För att behålla alla er så är det en fördel om jag faktiskt skriver i bloggen då och då, men pga yttre omständigheter så har jag verkligen inte haft någon som helst skrivarlust.. Nu ska det bli ändring på det!

Så vad händer i Annas liv då? Ja inte är det mycket. Jag har valt att säga upp mig från mitt fasta arbete som bussförare då mina handleder vägrar visa någon som helst vilja att bli bättre. Rätt eller fel? Det visar sig nog. Så nu står jag alltså till arbetsmarknadens förfogande för första gången sedan 2009, så om just DU som läser detta har ett arbete att erbjuda mig, tveka inte att höra av dig. Jag är bra på det mesta, alltifrån reklamutdelning till hjärnkirurgi. Har bara inte fått chansen att utöva det sistnämnda än.  🙂

Vad gäller familjen så har det inte hänt mycket heller. N´s pojkar kommer förbi varannan helg och vi kämpar på alla plan för att få det att fungera men det känns som ett steg fram, två steg tillbaka. Det saknas en viktig kugge i hjulet för att få det att snurra och den kuggen är svår att finna. Skam den som ger sig. 🙂

Mellan utreds just nu för glutenallergi men tuffar annars på som vanligt utan några större missöden. Liten har fått svår nötallergi och på det lägger vi psoriasis, dock en väldigt lindrig sådan som avhjälps snabbt och lätt med en salva. Annars händer inte mycket i deras liv heller.

Hela familjen är trötta och less på alla problem som är och har varit och vi alla längtar till sol, värme och bad. Jakten på en solresa utomlands kommer snart att inledas. Då jag avskyr allt vad charter och all-inclusive heter så kommer vi att lyfta på varje litet barr för att hitta den perfekta flygstolen till det perfekta priset. Hotell är av mindre vikt anser jag eftersom att vi ändå bara kommer att sova på rummet. Dock har jag ett krav: Insekter är strikt förbjudna på rummet!

Har ni några tips och idéer om vart vi ska åka, lämna gärna en kommentar. 🙂

Nu blir det kaffe-time för en arbetslös stackare. See ya all!

Love /A

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *