Trassels ansiktslyft Del 1

Nu är våren här och vi tänkte ta tag i husvagnen. Bara ett par månader kvar innan den ska rulla söderut till varma stränder.

Köpte lite färg igår för att förvandla de äckliga, bruna åttiotalsluckorna till en ljus, härligt vit kulör. Vi tänkte köpa en ny lampa och nya skåpknoppar och sen skulle ”Trassel” vara färdig. Så fel vi hade… När vi började känna på väggar och golv så insåg vi snart att det krävs mer än en liter färg för att få ordning på henne.

Nu ligger halva husvagnen, i form av murkna reglar, mögligt golv, gammal kyl och en massa hundhår, utspridd på tomten i väntan på den sista färden till återbruket. Nya reglar måste inhandlas, ny isolering, nytt golv och ett helt nytt ”kök”. Det blir dock el på både spis och kyl då jag är livrädd för gasol. Vi ska även bygga en fast säng/soffa i fören på vagnen (heter det ”för” på en husvagn???).

”Har man inget jobb så skaffar man sig ett” Var det inte så ordspråket löd? Jag lär ju ha att göra om dagarna nu när N börjar arbeta iaf. Har ni tråkigt så är det bara att komma förbi. Ta med en pensel och en hammare 😉

Ha det gött i vårsolen

(fortfarande helt värdelös på att infoga bilder, men det syns väl iaf…)

Kram A2015-03-11 15.17.07 2015-03-11 15.17.17 2015-03-11 15.17.27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *