Fredag

Hektisk dag med många sysslor börjar lida mot sitt slut. Vi får fint Skånebesök i morgon så det har inhandlats mat och dryck och diverse annat smått och gott, allt för att bror med familj ska trivas 🙂

Liten har tagit mod till sig och ska sova hos en kompis, något som i princip aldrig händer, och mamma blir såklart frenetiskt orolig. Åkte över med halva hennes gosedjursarmé, ”Gose måste med! Och Gos. Och Tiger och Lejon och du får inte glömma Tjockis!”. Glömde ingen av dom (imponerad över att jag kommer ihåg namnen på alla gosisar) så nu vet jag att hon är i goda händer 😉  Pratade nyligen med kompisens mamma och allt verkar gå bra (eller som hon uttryckte det: ”Din lilla tjej stormtrivs!”) så  kanske kan jag slappna av snart.

 

Mellan har besök av en kompis och de spelar musik för halva kvarteret, ett under att vi inte blivit vräkta än.. N kollar på hockey och passar på att slänga ihop lördagens V75. Hönsmamma själv har slagit sig ner i soffan med ett glas rosé. Nu är det dags för fredagsmys och ”Let´s dance”!

Ha en underbar helg! /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *