Depp

Otroligt härlig vårdag men energin är fortfarande som bortblåst. Idag tog jag mig iaf ut ur lägenheten en stund efter en del peppning från bästa T. I morgon ska han tydligen tvinga mig ut för en lunch på stan, kan bli intressant att se om han lyckas 😉

N har börjat arbeta igen så pressen på att även jag måste ut i arbetslivet känns överväldigande. Ekonomiskt klarar vi oss än så länge men den sociala biten antar jag är minst lika viktig för att jag inte ska gräva ner mig totalt. Det finns en hel del att göra här hemma, altanen ska oljas, husvagnen byggas ihop igen, tvätthögen växer och sen alla vanliga dagliga rutiner… Var ska jag börja? Måste ju hitta orken först. Höstdepressioner har man ju hört talas om och det förstår jag, men vårdepressioner??? Usch… Inte mycket som känns roligt just nu. Längtar efter sol, bad och avkoppling på en vit sandstrand någonstans långt bort. Gärna helt folktom och ödsligt placerad. Tips någon?

Detta var ett av förhoppningsvis få inlägg av negativ karaktär. Kände bara att jag ville skriva av mig lite av all ångest som växer inom mig. Lovar att inte upprepa det alltför ofta. Nästa inlägg kommer att vara betydligt mer positivt!

Kramar till er alla i vårsolen. /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *