Lördagsös!

Vilken dag! Fullt ös, medvetslös.

Igår kväll/natt? kom käre Skånebror upp tillsammans med dotter. Älskar hans spontanitet och initiativförmåga 🙂 Började därför denna dagen med en ordentlig frukost: Amerikanska pancakes, äggröra, bacon, färskpressad juice, smörgås, rostbiff och allt möjligt annat gott. Sen drog han iväg till Erikslund för en shoppingtur med dottern och då passade N och lillebror på att hämta hem litens efterlängtade piano. Till er alla som aldrig har flyttat ett piano (som väger runt 200-250kg) så kan jag ju säga att jag är fett imponerad. Två muppar lyckades på ett konstigt sätt att både ta ner pianot från tredje våningen i ett hyreshus, lyfta in det i bilen, köra det hem hit och lyfta in det på plats. Lycklig liten får äntligen visa upp sina talanger 🙂

På em var det kalasdags för liten, och inte bara ett utan två kalas. Det första kalaset flöt på utan några missöden men det andra gick väl så där. Framåt kvällningen (det var tänkt att hon skulle sova kvar) så började några av tjejerna berätta spökhistorier och det gillade inte min lilla bebis. Lillebror fick hämta liten och nu sover hon så gott bredvid mamma i soffan. Hon kommer aldrig att växa upp 😉

Vi andra som inte hade turen att bli bjudna på kalas (jag, N, lillebror, lillebrors barn, pappa, storebror, mellan och mellans kusin) har grillat, ätit och druckit gott och skrattat tillsammans. Nu börjar dock kvällen ge sig till känna, pappa och lillebror med barn har åkt hem och storebror snarkar så sött bredvid liten i soffan. Tonåringarna poppar i mellans rum och jag ska precis till att tvinga N att slinga mitt hår.

Behöver jag säga att jag älskar min dysfunktionella familj?

Trevlig lördagskväll alla nattsuddare 🙂 /A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *