Norge del 2

Efter mitt inlägg igår så började helvetet igen. Nu har jag därför bestämt att sätta lösenord på bloggen så att bara utvalda får ta del av den. I framtiden, då min stalker förhoppningsvis har insett att hen behöver psykisk hjälp och kanske kan bli någorlunda normal, så kan jag överväga att ta bort spärren men fram till dess så ser jag ingen annan lösning. Ber bror min om hjälp och meddelar i tid när det är dags för lösen.

Gårdagskvällen i Norge var helt underbar. Vi hittade en restaurang som hade helt okej priser och jag valde oxfilémedaljonger och N köttade till med Norsk fjordöring. Till det tog vi var sitt glas torrt, vitt vin. Mums sa vi båda! Efter restaurangbesöket så hade kylan tagit byn i ett järngrepp så då valde vi att gå tillbaka till hotellet där vi mös i sängen, delade på en flaska vin  och kollade på film. Romantisk som F*N 😉 Otroligt skönt att bara komma hemifrån ett tag och slippa vardagens alla måsten.

Nu sitter jag i hotellets lobby och väntar på att N ska sluta jobbet. Sen har vi väl en 50 mil hem så det återstår väl bara sängen efter hemkomst. Önskar att jag hade en bättre kamera så hade jag kunna lagt ut bilder från byn. Otroligt fint är det här iaf. Men, en kamera kommer snart att adopteras och vi kommer ju att åka hit igen inom en snar framtid så då lägger jag upp bilder.

Här nedanför kommer kapitel två i min serie om otroligt fyndiga norska ord! Kram /A

 

Ambulans – Klantetaxi

Homosexuell – Pruttegutt

Bajskorv – Snuskepølse

Bil – Rullebrum

BH – Tuttekasse

Fiskrom – Stavangerægg

Golf- Ængsbiljard

Haj – Kjempetorsk

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *