Påsk del 1

Nu är påskförberedelserna i full gång. Rostbiffen i ugnen, oxfilén väntar på sin tur, fläskkarrén i stekpannan, ägg ska kokas och målas…  Har så mycket idéer för hur de ska se ut i år! Lägger upp en bild när de är klara. Har fått min nya kamera nu från älsklingen. 🙂 Antar att det blir en tuff period för mig nu när jag ska betala av den…

Äter inte människor skinka till påsk längre? Har varit in i tre butiker som samtliga var fyllda med avsaknaden av skinka. I den tredje butiken så hittade jag iofs färdiggriljerad och färdigskivad dito, men hur kul är det? Köpte, mot min vilja, fyra paket av denna hemska färdigproducerade grisröv. Hoppas att det faller gästerna i smaken iaf…

Igår kväll/natt så kidnappade jag mellans kompis F och tvingade på henne lite barnarbete. Har en stor, ful buske framför huset precis vid staketet som bara har skrikit efter lite påskfjädrar. Då jag tycker att det mesta är skittråkigt att göra ensam och då mellan tycker att det mesta är skittråkigt att göra tillsammans med mig så tyckte jag att F var ett perfekt offer. Så som sagt, mitt i natten så fick den fula busken en ordentlig make-over och lyser nu upp kvarteret med sina fina fjädrar. Har nog ett av stadens största påskris om man bortser från björken på stadens torg..

Nu skriker ugnen efter min uppmärksamhet så detta inlägget får ta slut nu. Återkommer senare med bilder från denna dysfunktionella familjs påsk 🙂

Glad påsk på er alla och skänk en extra tanke till snickaren som dog för våra synders skull 😉

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *